13.12.08

2008 | Top 20 | #09 > Αθηναϊκό γλέντι!

2008 | Top 20 | Best album #9:
Τα περισσότερα συγκροτήματα μετά από ένα συγκλονηστικό άλμπουμ (βλέπε εδώ) δυσκολεύοντε με την πραγματικότητα που αντμετωπίζουν και τους παίρνει καιρό για την επόμενη κυκλοφορία τους. Οι of Montreal δεν μασάνε. Ενάμιση χρόνο μετά το hissing fauna, are you the destroyer? μας πετάνε το skeletai lamping στα μούτρα και όλοι εμείς βγάζουμε το σκασμό και ανοίγουμε τα αυτιά μας. Συνεχίζουν να χέζουν διαμάντια όπως κάνουν άλλωστε εδώ και χρόνια. Πειραματιστές, με το ένα πόδι στο παρελθόν, με το άλλο στο μέλλον και με το τρίτο στο παρόν ή κάπου αλλού. Αν δεν σου αρέσει ήδη η δισκογραφία τους, μην μπεις στον κόπο ούτε καν να το ακούσεις. Αν σου αρέσει, φυσικά θα ξετρελαθείς ξανά και ξανά και ξανά. Έχε στα υπ' 'οψιν σου τα: nonparell of favor, wicked wisdom, for our elegant caste, touched something's hollow, gallery piece, triphallus to punctuate!and I've seen a bloody shadow, plastis wafers mingusings και id engager.

Of Montreal - Id Engager

2008 | Top 20 | Worst album #9:
Χρόνια και ζαμάνια για τους verve που επιστρέφουν με το forth και κανείς δεν νοιάζεται, γιατί είμαστε στο 2008 και έχουν αλλάξει πολλά από τότε που σιγοτραγουδάγαμε γλυκόπικρες συμφωνίες. Ωραίος προπομπός το single "love is noise", αλλά μέχρι εκεί!

2008 | #9 > True Story - Swear to God!
Αντιγράφω την τελευταία παράγραφο από το βιογραφικό μου που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του επερχόμενου φεστιβάλ comics της Βαβέλ (22-25 Ιανουαρίου 2008), μιας και για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχω στην κεντρική έκθεση:
"Έχει συνεργαστεί με: τη Διεθνή Αμνηστία, τις εκδόσεις Λυμπέρη, το Mad Channel, τον Ελεύθερο Τύπο, το περιοδικό Free (σειρά comics Mixtape vol.2), το περιοδικό Muzine, το Χαρτοβασίλειον, τη Klik Records, το μουσικό περιοδικό Sonik (σειρά comics Mixtape vol.1), την Athens Voice, τη Lifo, το 9 της Ελευθεροτυπίας (σειρά comics Ένα Τσιγάρο Χρόνος, σε συνεργασία με τον Ηλία Κυριαζή), τους Φοίβο Δεληβοριά και Ζακ Στεφάνου (ως μέλος της ομάδας Subart Comics), την Archangel Music, το τυπογραφείο Κατράκης, το Sonicplayground (από τις αρχές του 2007 έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του προωθητικού υλικού όλων των events της εταιρείας) κ.α.
"

Τα περισσότερα από τα παραπάνω έγιναν μέσα στο 2008. Not-bad!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο Iklory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 54 (ζωή να 'χουμε) συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

1 σχόλιο:

dark tyler είπε...

Ρε, πλάκα έχουμε! Ξεκινήσαμε το top-10 μας με τα ίδια δύο άλμπουμ σε ανάποδες θέσεις! :D

(Κάτι μου λέει οτι στη συνέχεια θα αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον εμφατικά, όμως. :P)

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry