15.6.08

Spata - Strange Typography Church!

Για να πάω Κορωπί από Σπάτα, συνηθίζω να παίρνω τον παράλληλο δρόμο της αττικής οδού που βγάζει μέσα από χωράφια. Εδώ και κάτι μήνες εχώ προσέξει ένα περίεργο κτίριο με κάτι σταυρούς που φαίνεται διασχίζοντας μία γέφυρα. Σήμερα ερχόμενος από βάρκιζα και μιάς και είχα μαζί μου την φωτογραφική, είπα να περάσω να δω τί σκατά ήταν αυτό το κτίριο.
Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες, το κτίριο είναι τελικά μία εκκλησία που παρολ' αυτά φαίνεται να έχει κτιστεί από κάποιον περίεργο new-age τύπο. Στο εξωτερικό της 3 σταυροί (οι 2 με κόκκινο τζάμι και ο 3ος κενός) και ένα τεράστιο "20" σου τραβάνε αμέσως την προσοχή. Πάνω από την πόρτα υπάρχει ένα σαν ασημένιο γλυπτό που θυμίζει "Χ" (φαίνεται ελάχιστα στη πρώτη φωτό). Ωστόσο το "this is so mother fucking LOST" είναι το τεράστιο τσιμεντένιο "m" που βρίσκεται στην αριστερή αυλή της εκκλησίας (όπως κοιτάς την κεντρική της είσοδο).
Ξέρει κανείς τι σημαίνουν όλα αυτά;;; Wtf???

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτσε να πάρω ένα τηλεφωνάκι την Λουκά γιατί σαν κάτι περίεργο να φαίνεται εδώ πέρα
:)

gogonutsss είπε...

πολύ τρομερή όμως!!!! Εντυπωσιακό!

Stratos Bacalis είπε...

apaixto leme twra!

One Man Show είπε...

@ dimhap >>> pare pare! exoume thema! :D

@ gogo >>> pou na tin deis kai apo koda... exei kai kati perierga skalia kai oi toixoi se mia meria mpainoun mesa-ekso...

@ sandman >>> nai re, einai trelo! :D

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry