14.12.07

2007|Top20|Best#07 + Worst#07

Αν σε θεωρούν βασικό εκπρόσωπο ενός "νέου" κινήματος όπως το "nu-rave" (άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με το νέο αυτόν όρο), τότε του πούστη, κάτι έχεις κάνει καλά από την πλευρά σου. Στην περίπτωση των -περιζήτητων πλέον- Klaxons τα λόγια είναι περιττά. Αφήστε την μουσική και τα τραγούδια τους να σας τρελάνουν το μυαλό και τα πόδια σας. Δεν θα σας μάθουν αυτοί πως να χορέυετε!
Προτεινόμενα: Atlantis to interzone, golden scans, two receivers, magick, It's not over yet.

Magick - Klaxons

#07 - snapshot from real-life
Απαίσιο συναίσθημα: Άλλα να περιμένεις από κάποιον και άλλα τελικά να σου δίνει. Πόσο μάλλον όταν την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχεις καμία άμυνα απέναντί του. Εκείνη την στιγμή δεν είναι φίλος σου, είναι κάτι άλλο. Σκατά, σκατά, σκατά. Επέστρεψα ως φίλος το επόμενο Σάββατο, όταν άρχισα να κλαίω συνεχώς και παντού, δίχως να ξέρω το γιατί. Παρ' όλη την μη-αναστρεψιμότητα του όλου πράγματος, μιλάω ειλικρινά, μην το ξανακάνεις!

2007|Top10|Worst#08
Hot hot heat - Happiness Ltd.
Αυτό είναι το συγκρότημα που αγαπήσαμε με την album-άρα τους "make up the breakdown"; Θα αστειέστε βέβαια. Αποκλείεται! Κι όμως, κι όμως... σκατά γίνανε! Στα μούτρα τους!

Οι υπολοιποι που συμμετέχουν σε ψηφοφορία, συγκεντρωτικά μπορείτε να τους βρείτε σε αυτό το link.

3 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Κι εσύ την έπαθες έτσι ε? Να κάνουμε κανα κλαμπ...

pan pan είπε...

akouga klaxons kai klaxons, katevazw klaxons, akouw to prwto kommati tou album , skatoporwnomai, kai meta generic katitis :(
poly hype re pousth mou, oxi oti den einai kaloi, alla pou einai mia mpanta na bgalei ena terastio disko? (einai pou shmera ksanaakousa polles fores to "lift your skinny fists..." apo GY!BE.. heheh)

Dust Road είπε...

Πάντως, οι Klaxons αν και
οταν τους πρωτοάκουσα δεν
τρελάθηκα, ομολογώ ότι
έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Ξεκινά αρκετά δυναμικά το album.
αλλά γίνεται αυτό που λέει ο Παν
νομίζω ότι το χάνουν γρήγορα.
άλλη μια ευκαιρία πάντως τους δίνω.


Και ναι, άλλα λέω και άλλα εννοώ...

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry