16.7.09

Quit my job + OneManShow studio's promo-pack: Quote with me #1!

Πάει μία εβδομάδα από τότε που παραιτήθηκα από την πρωϊνή μου δουλειά, ως client service/designer του δημιουργικού γραφείου των poordesigners. Προς το παρόν σκέφτομαι να ρίξω όλο μου το βάρος και το είναι, στο προσωπικό μου studio OneManShow και δίνοντας λίγο χρόνο στο όλο εγχείρημα αν δω ότι το πράγμα δεν τραβάει θα αναζητήσω μία ανάλογη δουλειά κάπου αλλού. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν.

Αυτή τη στιγμή κάθομαι και φτιάχνω το site του OneManShow και ευελπιστώ από ερχόμενη Δευτέρα να είναι έτοιμο και φορτωμένο με πολλές από τις δουλειές που έχω σχεδιάσει όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι ως freelancer.

Επίσης όπως θα δείτε παρακάτω έχω ετοιμάσει και ένα promo-pack του studio, το οποίο θα αποσταλεί σε ανθρώπους του χώρου (δημιουργικά γραφεία/διαφημιστικές/περιοδικά/wannabe πελάτες) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς και σας αρέσει αυτό που βλέπετε παρακάτω (αν και το promo-pack είναι καλύτερο από κοντα, σας διαβεβαιώνω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν), μη διστάσετε να μου στείλετε ένα e-mail με τα στοιχεία σας στο info@onemanshowstudio.com ώστε να σας αποστείλλω ταχυδρομικώς ένα (ή να επικοινωνήσω μαζί σας, ωστε να σας το παραδώσω από κοντά για να γνωριστούμε κιολας). Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ακόμα και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον που πιστεύετε ότι θα βρει ενδιαφέρον το πακέτο και τις υπηρεσίες μου για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ευχαριστώ θερμά!!!

Η ασημένια σακούλα του πακέτου...

... η οποία είναι και ημιδιάφανη.

Λεπτομέρεια από τα εξωτερικά αυτοκόλλητα.

Το πακέτο από μία διαφορετική γωνία λήψης.

Μία από τις μεγάλες κάρτες του πακέτου. Το concept του promotion ("quote with me") επιλέχτηκε γιατί πιστευώ πολύ στο ότι "είμαστε οι επιρροές μας".

Λεπτομέρεια από την παραπάνω κάρτα. Το quote έχει παρθεί από κομμάτι των National.

Εδώ βλέπετε ότι περιέχει το πακέτο: κάρτες με εικονογραφήσεις, με φωτογραφίες, με graphic design και το comic μου populart #2.

ΥΓ. Επίσης σκοπεύω αυτό το blog να το κρατήσω για ατομική χρήση (να ανεβάζω πράγματα που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως κάνω τόσο καιρό τώρα) και να δημιουργήσω ένα νέο για το OneManShow, το οποίο ωστόσο θα είναι στα αγγλικά. Θα δείξει...

yo!

6 σχόλια:

valium είπε...

kalh sou epityxia se o,ti kai an kaneis loipon - agaetis byrjun [opws 8a legane kai oi sigur ros] !! :D

btw...to ligoureuomai auto to paketo, opote an sou perissepsei kanena, euxaristws to agorazw.

:D

dimhap είπε...

same here!
είναι υπέροχο
όταν δεις τι περισεύει
πες και σε εμάς που δεν είμαστε γραφίστες
εύχομαι ό,τι καλύτερο

One Man Show είπε...

thanx gia tis efxes paidia, alla nomizo pos diskola tha perissepsei kati apo to promo... we'll see... epifilasomai na sas enimeroso...
yoooo

elafini είπε...

Καλή τύχη (αν και θα την έχεις)

H συσκευασία του promo είναι πολύ όμορφη ;)

Αα! ακόμη περιμένω τα σουβεράκια :P

One Man Show είπε...

thanx Eleni...
sou eixa kratisei ena apo design walk, alla kapou ksexastike mallon... tha koitakso na se ftiakso pados, no worries :D
filia!

□■ The Eraser □■ είπε...

Kαλή αρχή...

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry