10.4.09

giganto books @ ComicdomCon Athens 2009!

Από τότε που έφτιαξα το blog της εκδοτικής μου εταιρείας giganto books, έχω σταματήσει να σας τα πρήζω σχετικά μ' αυτήν. :D

Ωστόσο επειδή αύριο ξεκινάει το ComicdomCon Athens 2009, μία αναφορά σχετικά με giganto books, θεωρώ ότι χρειάζεται να κάνω και εδώ.

Η giganto λοιπόν θα έχει stand εκεί, με διάφορα καλούδια:
Παρουσίαση των νέων της comics: "Krak Komiks" #4 του Τάσου Μαραγκού (μπορείτε να δείτε video-preview του comic εδώ) και "Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο" του Παναγιώτη Πανταζή (κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το 1-track-soundtrack του comic -το έχει συνθέσει ο ίδιος- από το επίσημο site του Παναγιώτη), πολλά pins και κάποια prints δικά μου. Φυσικά δεν λείπουν και οι προσφορές σε ΟΛΑ τα παλαιότερα comics της giganto (18 τίτλοι comics στη μισή τιμή, δεν είναι και λίγο πράμα). Περάστε να μας πείτε ένα γεια!

Πέρα από την giganto όμως το ComicdomCon Athens έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για να δείτε (εκθέσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες κ.α.) και φυσικά πολλά άλλα νέα comics πέρα από αυτά της giganto, θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους εκεί και αξίζει να τα αναζητήσετε (και να τα ενισχύσετε, τουλάχιστον όσα από αυτά σας αρέσουν).

Have fun!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry