18.1.09

One Man Show prints @ 13th Babel Comics Festival!

Παραπάνω (πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση) βλέπετε 3 prints που θα πουλάω φέτος στο φεστιβάλ της Βαβέλ (ξεκινά την Πέμπτη που μας έρχεται). Το καθένα από αυτά έχει ύψος 33cm και πλάτος 15cm. Θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα (30? 50? ακόμα δεν έχω καταλήξει), θα είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από μένα. Θα μπορείτε να τα βρείτε στον πάγκο με τις αυτοεκδόσεις και τα fanzines. Η τιμή τους ακομα είναι άγνωστη (αύριο θα μιλήσω με τυπογράφο για να δω το κόστος τους.


Τα comics της giganto φέτος (για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια) θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τους πάγκους με τις λοιπές εκδόσεις (όχι στον πάγκο των αυτοεκδόσεων, όπως στο παρελθόν). Με το φεστιβάλ της Βαβέλ κλείνει ο κύκλος εκδηλώσεων για την προώθηση των νεων μας comics "common" #4 του Pan Pan και "krak" #3 του Tasmar, και μετά την λήξη του θα μπορείτε να τα αναζητήσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Επενδύστε άφοβα!!!

ΥΓ. Το 2006 είχα ξαναβγάλει παρόμοια prints σε φεστιβάλ Βαβέλ και τα 2 από τα 3 σχέδια είχαν γίνει ανάρπαστα. Το τρίτο από το οποίο μου έχουν μείνει μερικά κομμάτια (όχι πολλά, μην φανταστείτε) ίσως να το έχω και αυτό μαζί μου φέτος, παρέα με τα καινούργια (είναι αυτό με την γυναίκα που φοράει το μαντήλι στο κεφάλι).


EDIT 20/01 >>> ΤΑ PRINTS ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΥΠΩΣΑ 4 ΣΧΕΔΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry