10.1.09

Christmas bye bye! Slept my mind!

Τελείωσαν τα Χριστούγεννα και οι διακοπές (άδεια από την δουλειά) και καλά καλά δεν τα πήρα χαμπάρι. Ήμουν λίγο στον κόσμο μου τον τελευταίο καιρό. Δεν έγραψα για αρκετά πράγματα στα οποία ήθελα να αναφερθώ, μέσα σε αυτή την περίοδο, οπότε here we go:

1. Ξέχασα να ολοκληρώσω τα κείμενα για τα τις 2 πρώτες θέσεις του top μου, για το blogοψήφισμα του 2008. Θα ανεβάσω 2 ξεχωριστά posts για την κάθε θέση, μέσα στις επόμενες μέρες (βασικά μέσα στο σουκού). Btw, πρωτιά στο συνολικό top πήραν οι Last Shadow Puppets. Η αναιτιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

2. Ξέχασα να αναφέρω για μία νέα μου συνέντευξη για το περιοδικό Vmen που κυκλοφόρησε στις 28/12/2008. Την σκάναρα όμως και θα την ανεβάσω σε ερχόμενο post. Btw, η επόμενη συνέντευξη που είναι να δώσω θα είναι για το "Κ" της Καθημερινής, για ένα αφιέρωμα στο DIY.

3. Ξέχασα να αναφέρω την "Τζάκι" Kennedy που έφτιαξα για το σκηνικό της εκπομπής "funked" της συνεπώνυμης Λυδίας Παπαϊωάννου, για το Mad Channel. Πολύ γέλασα με αυτο. Η εικόνα της Τζάκι για όποιον θέλει να την δει, υπάρχει εδώ.

4. Ξέχασα να αναφέρω ένα γαμάτο event που επιμελήθηκε η παιδική μου φίλη Ελένη Ντανώλα, για τις Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις του Πνευματικού Πολιτιστικού κέντρου του δήμου Γλυκών Νερών. Έκανα την αφίσα, το flyer και ένα χάρτη για το event και το καταυχαριστήθηκα γιατί για πρώτη φορά δούλευα εξολοκλήρου με vectors (στα προγράμματα illustrator + indesign) και το αποτέλεσμα άρεσε πολύ.

5. Ξέχασα και το σημαντικότερο: να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όσους διαβάζουν το blog! Εύχομαι να είστε γεμάτοι από υγεία μέσα στο 2009 και να περνάτε όσο πιο όμορφα μπορείτε!

yo!

1 σχόλιο:

aphrodite είπε...

taso to afisaki einai ola ta lefta! bravo boy - kalh synexeia euxomai kai super dhmiourgiko to 09 - tc - a.

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry