29.1.09

13th International Comics Festival (formally known as "Babel Festival")!!!

Πάει, πέρασε και το 13ο διεθνές φεστιβάλ comics. Περάσαμε σούπερ. Περισσότερα για αυτό στο επόμενο τεύχος του velvet (κυκλοφορεί περίπου σε 2 μήνες από σήμερα). Πάμε για άλλα (και λέγοντας άλλα, εννοώ το επερχόμενο Comicdom Con Athens 2009, που θα γίνει στις 11 και 12 Απριλίου στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για αυτό).

ΥΓ. Ευχαριστώ θερμά όποιον/α αγόρασε prints μου στο φεστιβάλ. Τα 2 από τα 4 σχέδια εξαντλήθηκαν. Τα υπόλοιπα 2 (το κίτρινο με τους κεραυνούς και αυτό με την κοπέλα με το πράσινο φόρεμα) θα μπορείτε να τα παραγγείλετε σε λίγο καιρό on-line).

Yoooooo!

2 σχόλια:

DRAMA QUEEN είπε...

Συγχαρητήρια καταρχάς αλλά για τα λεφτά που πήραν για το στήσουν βρήκα την παρουσίαση τους (γενικά μιλάω για την έκθεση) απλώς απράδεκτη. Είχαν τόσο ωραίο θέμα και θα μπορούσαν να είχα κάνει παπάδες, ο χώρος δεν είχε καν σήμανση. Θα μπορούσαν να είχαν στήσει έναν ολόκληρο "κόσμο" που να σε μαγεύει και αυτό που ένιωσα ήταν ότι μπήκα στις αίθουσες μιας σχολής καλών τεχνών.
Εκνευρίζομαι γιατί είδα πάλι μόνο το γκέτο στην έκθεση, αντί για ΌΛΟ τον κόσμο, να βρίσκεται εκεί. Και ναι θάθελα να βλέπω και γιάπηδες να πηγαίνουν σε φεστιβάλ κόμιξ. Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα! Σόρυ για την λάβα μου.. :)

One Man Show είπε...

more kala ta eipes.
mazi sou! :D

ps. sorry gia kathisterimeni apadisi drama...

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry