22.1.09

111 δημιουργοί comics συνιστούν: 111 posters από τον 111!

O 111 (ή αλλιώς Pan Pan, ή αλλιώς Παναγιώτης Πανταζής) έφτιαξε κάτι super αφίσες μεγέθους Α3, με το comic του -το πρωτότυπο εκτίθεται στην κεντρική αίθουσα-για το 13ο φεστιβάλ της Βαβέλ (ξέρετε πότε ξεκινάει, μην τα ξαναλέμε, αρκετά με την πλύση εγκεφάλου), τις υπέγραψε με τον ιδρώτα του και τις αρίθμησε (ξανά με τον ιδρώτα του) μέχρι το κοντέρ να τερματίσει στον αριθμό 111 (τον ξεδιάντροπο!). Τις έχει κοστολογήσει στα 2 ευρώ έκαστη και καλό θα ήταν να περάσετε από τον πάγκο με τα φανζίνς και τις αυτοεκδόσεις για να πάρετε έναν πάκο και να τις κάνετε δώρο στους φίλους σας. Ο 111 δήλωσε ότι αν δεν τις πουλήσει και τις 111, αρχές Μαρτίου θα λιποτακτήσει!

Επίσης σήμερα στο φεστιβάλ κυκλοφορεί επίσημα και το νέο τεύχος (#4) της σειράς του Common Comics, με τίτλο Mr.Danko, η ιστορία του οποίου είναι συνέχεια της ιστορίας που υπήρχε στο Common Comics #3 (η ιστορία ολοκληρώνεται στο #5 που κυκλοφορεί σε λίγους μήνες στο Comicdom Con Athens).

Κάτι που έχω ξεχάσει να γράψω εδώ και είμαι αδικαιολόγητος, είναι ότι το νέο τεύχος του Common Comics συνοδεύεται και από soundtrack (που έχει συνθέσει ο ίδιος ο 111) και το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το επίσημο site του www.postnoise.com (αφού το ξεκοκκαλίσετε όλο, πηγαίντε και στο τμήμα "music" για να κατεβάσετε το soundtrack).

Ρε τον 111!

ΥΓ. Μαζί με το Common, κυκλοφορεί σήμερα επίσημα στο φεστιβάλ και το νέο τεύχος (#3) της σειράς Krak Komiks του Tasmar (ή αλλιώς Τάσου Μαραγκού). Μην με κάνετε να σας τα πρήξω τώρα και για αυτό. Και τα 2 comics είναι εγγύηση!

ΥΓ2. Τα επίσημα sites των τίτλων δεν έχουν ανανέωθεί ακόμα στο site της giganto, αλλά σύντομα θα ανανεωθούν. Εγώ φταίω για αυτό. Ρίξτε και καμιά πέτρα από εδω...

ΥΓ3. Καταβάστε το comic του 111 σε wallpaper διαστάσεις, από εδώ! Τώρα το είδα αυτό! :D

2 σχόλια:

pan pan είπε...

hahahaha ti malakas eisai re twra to da :) thanxx

Dust Road είπε...

anoikse ta sxolia sto parapanw re zoudi!

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry