17.12.08

Giganto Books > Presentation of new comics + PARTY @ "Cofix", Thesalloniki!

Η giganto books (η εταιρεία μου) επιτέλους κυκλοφορεί τα νέα της comics: "Common Comics" #4 του Παναγιώτη Πανταζή και "Krak Komiks" #3 του Τάσου Μαραγκού.
Για πρώτη φορά, μέσα στα 5 χρόνια που υπάρχει η giganto, ανεβαίνουμε στη Θεσαλλονίκη για να παρουσιάσουμε τα comics μας. Το event θα λάβει χώρα στο "Cofix" (αγαπημένο cafe/bar κάθε κομιξόφιλου) το Σάββατο 20/12, από τις 6:00 - 10:00 μ.μ. (με την παρουσία των δημιουργών φυσικά). Επειδή αγαπάμε τα comics, θα τα πουλάμε και σε καλές τιμές, τα 2 νέα με έκπτωση 1,50 euro (κανονικά στοιχίζουν 6,5 και 5,5 euro αντίστοιχα) και με όλες τις παλιές κυκλοφορίες της giganto στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ (για τα 5 χρόνια μας).
Μετά την παρουσίαση, η αφεντιά μου θα παίξει μουσική στο μαγαζί μέχρι όσο αντέξω και αντέξετε... όσοι παρακολουθούν το blog μου, πάνω κάτω θα ξέρουν τι να περιμένουν να ακούσουν. Wear your dancing shoes!!!
Παρακάτω ακολουθούν 2 teaser videos των νέων comics:





Υ.Γ. Γενικά, όποιος θέλει, ας το διαδώσει... καλό θα μας κάνετε. :D
Υ.Γ.2. Μπορείτε να βρείτε το event και στο facebook, εδώ!

5 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

See you there!

One Man Show είπε...

weeeeeeeeeeeee....

esi pou eisai apo Thes, kane ta kone sou :D :D :D

Stratos Bacalis είπε...

Μην ανησυχείς, σας διαφημίζουμε... αλλά άλλη φορά να στέλνετε έγκαιρα και κανά τυπωμένο πόστερ να το αναρτούμε σε μαγαζιά!

One Man Show είπε...

gamise ta Strato, egine poli sto apse svise... ta posters ta analavan apo cofix, opote den ksero an exoun valei kai pouthena... na nai kala to net pados... oikologiki sineidisi, kata lathos! :D :D

ta leme apo koda... yooooo

Tasmar είπε...

Η αφίσσες ήταν λίγες. 20 κομμάτια νομίζω. Εχουν ήδη αναρτηθεί σε Πρωτοπορια, Σπηλια των Κομιξ, Comicon, στο εργαστήριο σχεδίου που διδάσκω, στη σχολή ισπανικών που κάνω μάθημα και φυσικα στο Cofix και σε κάποια άλλα μέρη που θα πήγαινε να αφήσει ο Μήτσος του Cofix. Μου έχουν μείνει και άλλες 3 που θα τις κολλήσω κάπου τώρα που θα βγώ για να παω στη διαδηλωσυναυλία. Χοπ! Χοπ!

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry