18.12.08

2008 | Top 20 | #3 > Αυτός, αυτή και τα μυστήρια!

2008 | Top 20 | Best Album #3:
Λατρεύω, λατρεύω, λατρεύω τη Zooey Dechanel (πρωταγωνιστεί άλλωστε και στην αγαπημένη μου ταινία "all the real girls"), και το άλμπουμ της μαζί με τον M.Ward κάτω από το όνομα She & Him ("volume one") ήταν φανταστικό νέο στις αρχές του 2008 που ανακοινώθηκε. Από τους δίσκους που έχουν λιώσει μέσα στη χρονιά, γλυκόπικρος, γεμάτος συναίσθημα και πανέμορφες μελωδίες βουτηγμένες στην αισθητική των 60s. Ακούγεται και αυτό ολόκληρο, αλλά προσωπικά ξεχωρίζω τα sentimental heart, this is not a test (πόσο θα το ήθελε η Jenny Lewis, αραγε;), I was made for you (grease revival, ole!), black hole, sweet darlin.

She & Him - Sentimental Heart
(θα το βρείτε σε παλαιότερη ανάρτησή μου, εδώ)

2008 | Top 20 | Worst album #3:
Υπερεκτιμημένοι όσο οι vampire weekend, οι glasvegas και το #2 της λίστας μου με τα χειρότερα της χρονιάς (αύριο θα ανεβάσω): οι fleet foxes φυσικά! Άδικα οι ώρες που έχασα μπας και το εκτιμήσω και εγώ... ok, υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια, αλλά το σύνολο είναι πολύ άνισο.

2008 | #3 > True story - Swear to God:
Καλά πάει το δημοψήφισμα μέχρι τώρα. Πολλές συμμετοχές, πολλά albums. Νομίζω πως μερικά από τα άλμπουμς που θα δούμε στην τελική, συγκεντρωτική 20άδα θα είναι τα εξής: portishead, mgmt, monika, m83, flying lotus, shearwater, santogold, beck, bon iver, tv on the radio και ίσως και verve (τελικά τους έχουν ψηφίσει αρκετοί)... Όλα βέβαια θα παιχτούν με το top3 του καθενός μας, εκεί κάποια άλμπουμς θα φάνε την σκόνη κάποιων άλλων... πέρσι έπιασα το #1, για να δούμε και φέτος... χμμμ... αγωνία!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο Iklory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 54 (ζωή να 'χουμε) συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry