4.12.08

2008 | Top 20 | #17 > Να, τ' αρχίσαμε!

2008 | Top20 | Best Album #17
Το απόλυτο fun της χρονιάς βρίσκεται συμπυκνωμένο σε τούτο εδώ το άλμπουμ των The Ting Tings, το ντεμπούτο τους We started nothing, που το βάζω στο top 20 μου (στην θέση #17) επειδή μπορώ. Επειδή και αυτοί μπορούν, φτιάχνουν με υλικά από φτηνή pop (ώρες ώρες θυμίζουν τις Shampoo) αυτό το κεφάτο άλμπουμ που στα αυτιά σου θα ακουστεί σαν κάτι που έχουν φτιάξει οι κολλητοί σου. Περιέργο πράγμα αυτό, το αγαπάς αυτόματα και ανευ όρων. Ακούστε δυνατά τα "great DJ", "be the one" και φυσικά το "shut up and let me go". Έκπληξη το "traffic light".

The Ting Tings - Great DJ

2008 | Top20 | Worst Album #17
Γαμώ το hype μου γαμώ! Τόσος πανικός για ένα άλμπουμ σαν το ομώνυμο των Vampire weekend;;; Ok, υπάρχει ένα ωραίο κομμάτι (για το "Walcott" λέω και κυρίως για την εισαγωγή του) αλλά μέχρι εκεί. Από τα άλμπουμ που κάνουν θράυση, επειδή τα ακούει η μισή Αμερική (η άλλη μισή δεν πηγαίνει στο κολέγιο!!! Ντα!) και μία από αυτές τις περιπτώσεις-άλμπουμ που όχι μόνο δεν μου αρέσουν, αλλά εκνευρίζομαι κιόλας που αρέσουν σε τόσο κόσμο. Θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια στη λίστα μου με τα χειρότερα.

2008 | #17 - True story: Swear to God!
Smoke them if you got them, κυριολεκτικά. Έχω γίνει τρελό φουγάρω. Αν πάρω πακέτο (κάτι που το αποφεύγω εδώ και μήνες) το καπνίζω στο άψε σβήσε. Και ο καπνός όμως δεν φτουράει, άντε να περάσω 3-4 μέρες με το μικρό πακέτο. Το έκοψα 2-3 φορές μέσα στη χρονιά, αλλά το ξανάρχισα με την πρώτη ευκαιρία. Μαλακία. Το να το σταματήσω δια παντώς είναι μέσα στα σχέδια μου για το 2009. Θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα: deadline 31/12/2008. Για να δούμε...

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο lkrory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 52 συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

6 σχόλια:

dark tyler είπε...

Επειδή και αυτοί μπορούν, φτιάχνουν με υλικά από φτηνή pop (ώρες ώρες θυμίζουν τις Shampoo)

Ναι, βασικά με το που είδα οτι τους είχες βάλει 20άδα τους Ting Tings σκέφτηκα οτι είναι μια (πιο) indie βερσιόν κάποιων παλαιότερων άλμπουμ των Girls Aloud, και οτι βασικά δεν πολυέχουν λόγο ύπαρξης. Fun κτλ, πάντως. :P

Θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια στη λίστα μου με τα χειρότερα.

Χα! Περιμένω εναγωνίως το entry για τους Crystal Castles!

aggelosk είπε...

lol lol i agree gia vampire weekend

Stratos Bacalis είπε...

kala re ftini pop oi ting tings kai xalia oi vampire weekend? lol aftoanaireisai leme afou!

pan pan είπε...

twra pou eipes ftini pop, pote tha vgaloyn t aderfia ap thn kerkyra th kainouria diskara na klaime 5 xronia?

One Man Show είπε...

ta aderfia apo tin kerkira tha ginoun "true story: swear to god!" se epomeno post tou top mou :D :D :D

strato > ftini pop "me tin kali ennoia!!! :D

Dust Road είπε...

ena prama tha sou pw:
"smoke them if you got them"
(sto xwrio mou to lene kakes parees)

KOPSTO RE MOURGO

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry