3.12.08

2008 | Top 20 | #18 > Ρομπέν των πόλεων!

2008 | Top20 | Best Album #18
Τη θέση του #18 καταλαμβάνει, η Robyn με το ομώνυμο άλμπουμ της, ερχόμενη με φόρα από το μακρινό... 2005 (φέτος όμως -στις αρχές του 2008- κυκλοφόρησε σε Ελλάδα). Εγώ την έμαθα ακόμα πιο αργά, μετά την συναυλία της ως support στη Madonna. Αν είχα ακούσει νωρίτερα το άλμπουμ της, τώρα δεν θα στενοχωριόμουν που έχασα το live της (έφτασα στον χώρο της συναυλίας αρκετά καθυστερημένα, γιατί δεν ήθελα να μπω με το πολύ μπουλούκι). Κόλλησα (και ακόμα φυσικά είμαι κολλημένος) με το "with every heartbeat" από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, αλλά δεν είχα ιδέα ποιός το τραγούδαγε (στην δουλειά ακούμε Best και το παίζουν συνέχεια). Καταπληκτικό pop τραγούδι. Ο Tyler μου είχε φάει τα σηκώτια "άκου Robyn ρεεεε!!!", τίποτα εγώ. Καλά να πάθω. Άλλα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σας είναι τα "cobrastyle", "handle me" και "be mine". Καλωσήρθες Robyn για να μας σώσεις με την πανέξυπνη pop σου (έστω και καθυστερημένα).


2008 | Top20 | Worst Album #18
Στην 18η θέση των χειροτερων άλμπουμ βάζω το Hardy Candy της Madonna (για να υπάρχει ομοιομορφία στο post). Σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο της (που πέρα από το hang up, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να ακούσω κάποιο άλλο κομμάτι). Αλλά από την άλλη, έχω να ακούσω ολοκληρωμένο άλμπουμ της Madonna, από την εποχή του bedtime stories. Καλά τα singles, μάπα όμως το σύνολο. Στο Hard candy τουλάχιστον 4 κομματάκια ακούγονται. Δεν σώζεται όμως. Throw her to the lions!

2008 | #18 - True story: Swear to God!
Και συνεχίζω την ομοιομορφία του post και εδώ. Χρόνια και χρόνια την περιμέναμε, τελικά ήρθε, αλλά εγώ δεν κατάλαβα Χριστό. Σίγουρα φταίει το ότι την έβλεπα μόνο με μικροσκόπιο. αλλά και πάλι δεν μου είπε τίποτα το show της. Για τη συναυλία της Madonna στην Ελλάδα ο λόγος. Τουλάχιστον φέτος μου φύγαν ανέλπιστα πολλά απωθημένα από γυναικείες φωνές που αγαπώ. Είδα για πρώτη φορά Bjork (θέλω να την δω ξανά, αλλά σε άλλου είδους κλειστό χώρο. Δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου ρε γαμώτο), Roisin (τέλεια ήταν στο synch, στο gagarin δεν πήγα) και φυσικά Kylie (που ναι, το παραδέχομαι, την ευχαριστήθηκα περισσότερο απο τη Madonna, τόσο σε θέμα show -και γαμώ τα graphics είχε- όσο και σε θέμα κεφιού -χορεύαμε όλη την ώρα). Άντε του χρόνου ας ελπίσουμε για bat for lashes ή Joanna Newsom. Για να δούμε.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο lkrory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 52 συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

7 σχόλια:

dark tyler είπε...

Robyn ρε φίλεεεεε! Woohoo! To καλύτερο ποπ άλμπουμ του 2005! (LOL)

One Man Show είπε...

lets do the timewarp again, sou leo!!! :D

LaVieBohemie είπε...

den ksero gia ti mousiki tis, alla i fatsa tis kai to videoclip tis (ta deihnei to mad syneheia) me ehoun apotrepsei apo opoiadipote epafi. einai san hazoharoumeno emo (an ginetai ayto...) :P

Stratos Bacalis είπε...

Kylie rules! Tzampa tin eixa persi sto 20?

One Man Show είπε...

re akou to kommati... mexri kai o pan-pan simfonise oti einai kalo! :D

One Man Show είπε...

pes ta strato... fetos to eliosa ego to album tis, oxi olo, alla pano apo to miso... :D

kai gamo to lefkoma tis, sigritika me afto tis Madonna :D
yo!

LaVieBohemie είπε...

to sygkekrimeno to houn kanei karamela sta club edo. Gia tetoia fasi kalo einai, to ho horepsei kiolas nomizo :P

alla kai pali den mporo na ti vlepo...

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry