7.12.08

2008 | Top 20 | #14 > Έμμα, δάκρυα και ιδρώτας!!

2008 | Top 20 | Best Album #14:
Κάτω από κανονικές συνθήκες, το ντεμπούτο του κ. Bon Iver "for Emma, forever ago", θα έπρεπε να το είχα ακούσει στις αρχές του χρόνου, τότε που είχε κυκλοφορήσει και γινόταν ψιλοπανικός. Το είχα δει (και είχα διαβάσει γι' αυτό) σε 5-6 blogs της Ελληνικής επικράτειας (ίσως και σε περισσότερα) αλλά δεν του είχα δώσει και πολύ σημασία, "άσε" έλεγα, "ανοίγει ο καιρός, δεν είμαι για τέτοια τώρα". Η άνοιξη πέρασε, το καλοκαίρι πέρασε και κάπου εκεί προς τα τέλη του φθινοπώρου είπα να του ρίξω κανά άκουσμα. Ύπουλο άλμπουμ, σαν το κρύο ένα πράμα: εκεί που δεν το περιμένεις, εισβάλλει κάτω από το δέρμα σου και μένεις κάγκελο. Όπως ρίχνεις περισσότερα ρούχα πάνω σου για να αποφύγεις το κρύο, έτσι και εδώ ρίχνεις στο ενδίαμεσο στο itunes λίγη pop μπας και σου περάσει. Τίποτα, εκεί αυτό. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα σε βρει ευάλωτο για να σε αποτελειώσει. Προς το παρόν δεν τα έχει καταφέρει, αλλά πού θα του πάω;;;

Bon Iver - Creature fear

2008 | Top 20 | Worst Album #14:
Πότε δεν τα πήγαινα καλά με τα φανταστικά πλάσματα και κυρίως με τα ζόμπι. Τα θεωρούσα άμυαλα και αναίτια: Εμφανίζονταν από το πουθενά, περιφέραν τη μιζέρια τους και μετά εξαφανιζόντουσαν πίσω στο πουθενά. Λίγο πολύ τα ίδια πιστεύω και για τους Zombie zombie και για το άλμπουμ τους "a land for renegades".

2008 | 14: True story - Swear to God!
Έξω χειμώνας και εγώ κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι το εξοχικό στον Μαραθώνα, ένα ξύλινο single-room-σπιτάκι μέ τα απαραίτητα: διπλό κρεβάτι, ψυγείο, γκάζι, ντουζιέρα, βεραντούλα. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως το καλοκαίρι του 2009 δεν πρόκειται να παώ πουθενά αλλού πέρα απο εκεί. Και μόνο που το σκέφτομαι είναι λες και είμαι ήδη εκεί. Αχ βαχ!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο Iklory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 54 (ζωή να 'χουμε) συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

1 σχόλιο:

pagan είπε...

Ξεφτίλα που δεν σου έχω κάνει τόσο καιρό κάποιο σχόλιο my friend.

Καλή αφορμή όμως το λογοπαίγνιο σου "αίμα,δάκρυα,και ιδρώτας" (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο δίσκος του bon iver) το οποίο το βρήκα πολύ ευρηματικό...

Το κομμάτι μαλακία ολκής βέβαια άσχετα αν πολλά κορίτσια ρίξανε ποτάμι δάκρυα την ώρα που ο Σ. τρύπαγε το δαχτυλάκι του στο κλίπ...(πιστεύω πως η μνήμη μου δε με προδίδει, τότε πριν μπεί να υπηρετήσει τη μαμά-πατρίδα δεν βγήκε? :p )

Καλή συνέχεια στις προσπαθειές σου..
Όμορφα όλα αυτά που σχεδιάζεις κατα καιρούς :)

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry