8.12.08

2008 | Top 20 | #13 > Πρωινό για πρωταθλητές!

2008 | Top 20 | Best Album #13
Στο γρουσούζικο αριθμό 13, φιλοξενείται το "mega breakfast" των the Chap. Προπομπός του album έκατσε η φετινή τους συναυλία στο Αν. Δεν τους είχα ξαναδεί live και μου έφυγε το κεφάλι. Πολύ δεμένοι (θα μπορούσε και με ζουρλομανδύα) μεταξύ τους στη σκηνή. Όσα τραγούδια δεν μου ήταν γνωστά (που έσκιζαν) ήταν από το επερχόμενο (τότε) mega breakfast. Χαμός. Αλλού pop. Αν κάνουν ποτέ συναυλία με τους Of Montreal, το σύμπαν θα καταστραφεί! Ακούστε δυνατά τα: "fun and interesting", "surgery", "proper rock" και "uss wuss".

The Chap - Proper rock

2008 | Top 20 | Worst Album #13
Ειλικρινά μου έρχεται εμετός όταν ακούω τραγούδια των Arctic Monkeys. Ακούγοντας το "the age of understatemen" των The Last shadow Puppets, πάλι καλά δεν μου ήρθε εμετός, αλλά μία μικρή αναγούλα την ένιωσα. Καταλαβαίνω γιατι αρέσει σε πολλούς. Ίσως σε κάποια προηγούμενη φάση της ζωής μου να είχα παθει και εγώ πλάκα (κάπου εκεί, γύρω στο 1995-6) αν το άκουγα, αλλά αυτό δεν παίζει στο παρόν.

2008 | #13 - True Story - Swear to God!
Το 13ο (ο γρουσούζικος αριθμός που λέγαμε παραπάνω) Φεστιβάλ της Βαβέλ δεν έγινε όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί τον Σεπτέμβριο (ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!!). Από giganto books (η εκδοτική μου εταιρεία) ήταν να βγάλουμε εκεί τα comics "common comics #4" του Παναγιώτη Πανταζή και το "krak komiks #3" του Τάσου Μαραγκού. Οι δημιουργοί δούλευαν όλο το καλοκαίρι για να προλάβουν το deadline της έκδοσης. Τον ήπιαμε όλοι μας. Τα comics αυτή τη στιγμή είναι στο τυπογραφείο και θα τα πάρουμε μέσα στην εβδομάδα. Θα γίνει επίσημη κυκλοφορία στη Θεσαλλονίκη, στις 20 Δεκεμβρίου, στο Cofix. Ίσως λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα, να γίνει και κάτι στην Αθήνα. Θα δείξει. Το 13ο Φεστιβάλ της Βαβέλ θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 22-25 Ιανουαρίου, στη Τεχνόπολη Αθηνών. Το 14ο θα γίνει το Σεπτέμβριου του 2009.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο Iklory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 54 (ζωή να 'χουμε) συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

3 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

De ntrepesai vre? Einai thesi afti gia tous LSP? Eh? ;-P

Tha ta poume sto Cofix apo konta!

dark tyler είπε...

Και πολύ ψηλά τους έχει βάλει :P

pan pan είπε...

ton hpiame epika tha lega... hahaha
lsp phgaine kai pio katw, as bgazan 2 singles ti to thelan to lp..

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry