17.12.08

2008 | Top 20 | #5 > Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη!

2008 | Top 20 | Best albums #5:
Όταν έφτιαχνα την λίστα μου με τα καλύτερα του 2008, στην αρχή το είχα τοποθετήσει στην 14η θέση του top μου, αλλά κάπου στις αρχές του Δεκεμβρίου άλλαξα γνώμη και το ανέβασα στην πεντάδα. Από τη Θεσσαλονίκη έρχεται το αξιολάτρευτο (πιο to-the-point λέξη δεν βρήκα) ντεμπούτο του -όπως με πληροφόρησε ο Sandman- Χρήστου (ή Monsieur Minimal) με τίτλο "lollipop". Sunshine pop που κάνει τους όποιους Σουηδούς να γίνονται πράσινοι από το κακό τους, με δόσεις (ερωτικής) μαυρίλας εδώ και εκεί, και με τον αέρα του "η διεθνή φήμη δεν θα αργήσει να έρθει" (πολλοί από τους top listeners του στο last fm δεν είναι Έλληνες, ενώ το άλμπουμ το κατέβασα από ξένο blog -στα υπ' όψιν για αγορά, με το που έχω λεφτά). Άσχετη πληροφορία: το εξώφυλλο του άλμπουμ και τη συσκευασία έχει σχεδιάσει ο super graphic designer και φίλος, Στέφανος Μιχαηλίδης (κάτι που έμαθα μεθεόρτια, πριν λίγες μέρες). Ακούστε οπωσδήποτε τα: lollipop, smile, beautiful, missing you (κομματάρα), love story (ότι πιο Terry-Hallικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια), love is a circle.

Monsieur Minimal - Love Story
(Για κάποιο λόγο σήμερα δεν δουλεύει το Fileden, όπου έχω λογαριασμό εκεί για uploads, οπότε θα ανεβούν άλλη μέρα τα τραγούδια)

2008 | Top 20 | Worst album #5:
Όσα φάσκελα έχω ρίξει για τις διαφημίσεις του Υπουργείου Οικονομικών, τα 100πλάσια έχω ρίξει στην Duffy για κάθε κομμάτι της που ακούω κατά λάθος από το Rockferry. Όρσε!

2008 | #5 > True story - Swear to God:
Το φαινόμενο logicomix. Πραγματική, αναγνωστική απόλαυση. Στο σύνολό του σχεδόν τέλειο. Για να δούμε που θα πάει η Ελληνική σκηνή των comics μετά απ' αυτό! Περισσότερα στο review που του έκανα στο νέο τεύχος του velvet.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε!!! Ο Iklory21 αναλαμβάνει να περνάει εδώ συγκεντρωτικά κάθε μέρα τι ψηφίζεται και από τους 54 (ζωή να 'χουμε) συμμετέχοντες στο φετινό blogοψήφισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος!

5 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Ο Χρήστος απίθανος - και αξίζει να το αγοράσετε το δισκάκι, λέει πολύ από κάθε άποψη!

One Man Show είπε...

asta afta... ton psifises sto top sou? lege! :D :D :D

Stratos Bacalis είπε...

Όχι... αλλά κοντεύετε να με κάνετε να το μετανιώσω!

One Man Show είπε...

Ntropi sou Strato, pou einai kai simpolitis sou... :D :D :D fisika kano plaka... kai apo tin paragouai na itan, pali sto top 5 mou tha itan :D

Stratos Bacalis είπε...

Είναι bubbling under!!!!

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry