29.11.08

Online magazine "Connection": Made in Greece! Don't miss the deadline!

Η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας σε συνεργασία με το περιοδικό Connection, ετοιμάζει ένα ολόκληρο τεύχος γεμάτο με Έλληνες Designers:

"Συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008.

H Ένωση Γραφιστών Ελλάδας στην προσπάθειά της, να προβάλει την ελληνική οπτική επικοινωνία στο εξωτερικό συνεργάζεται με το περιοδικό Newwebpick για την παραγωγή του νέου εθνικού τεύχους του on-line περιοδικού, "Connection: Μade in Greece".
Στο συγκεκριμένο τεύχος θα προβληθούν εργασίες και συνεντεύξεις δημιουργών από την Ελλάδα.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος

Οποιοδήποτε σχεδιαστής που ασχολείται με τις παρακάτω με τις παραπάνω κατηγορίες μπορεί να λάβει μέρος ως άτομο ή ως ομάδα.

Προβολή

Το Newwebpick είναι ένα από τα πιο διάσημα design on-line περιοδικά, στον κόσμο με πάνω από 4.000.000 συνδρομητές από 155 χώρες. Το περιοδικό προβάλει όλες τις μορφές οπτικής επικοινωνίας. Γραφιστική, εικονογράφηση, διαφήμιση, web design, animation, φωτογραφία, και 3D σχεδιασμό.
Μέχρι σήμερα, έχουν συνεργαστεί με το περιοδικό και έχουν προχωρήσει σε on-line έκδοση αντίστοιχων περιοδικών πολλές χώρες. Η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Κολομβία, η Αίγυπτος, και η Βοσνία είναι κάποιες από αυτές.

Ιδανικά οι εργασίες που θα προβληθούν, από την ελληνική κοινότητα, θα πρέπει να έχουν πρωτοποριακό χαρακτήρα και καινοτόμα στοιχεία στον σχεδιασμό, ικανά να προωθήσουν το ελληνικό design στην παγκόσμια κοινότητα.

Η συλλογή των εργασιών και η διαχείρηση του τεύχους, θα γίνει από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας, και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Στα πλαίσια διαχείρισης της ύλης ή Ένωση είναι πιθανόν και εφ΄όσον χρειαστεί να συγκροτήσει Γνωμοδοτική επιτροπή, για την αξιολόγηση των συμμετοχών, και αυτό θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σχεδιαστές."


Πολλά περισσότερα, στην επίσημη σελίδα που έχει φτιαχτεί ειδικά για το γεγονός και τους όρους συμμετοχής, στο site της Ένωσης Γραφιστών. Μην ξεχάσετε να το πείτε και στους φίλους σας!


Το event μπορείτε να το βρείτε και στο facebook, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry