12.9.08

+Design: 10th anniversary!

Πολλές εκδηλώσεις σχετικές με το graphic design τον τελευταίο καιρό. Προχτές ήταν τα εγκαίνια του Green Design Festival στο σύνταγμα (να πάτε, κρατάει 10 ολόκληρες μέρες, οι άνθρωποι εκεί έχουν στήσει ένα όμορφο open-air μουσείο - θα βάλω φωτογραφίες από το event κάποια στιγμή στο blog) και χτες είχαμε στο bios τα εγκαίνια της έκθεσης "10 εικόνες για την Ιθάκη" μαζί με μία επετειακή έκθεση για τα 20 χρόνια της apeiron (και από αυτό το event θα ανεβάσω φωτογραφίες κάποια στιγμή).

Σήμερα είδα και αυτή την ανακοίνωση για τα 10 χρόνια του περιοδικού "+design" (αντιγράφω από το facebook του event):
"Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας, το περιοδικό +design προσκαλεί όλους τους φίλους και αναγνώστες του σε ένα “πάρτυ δημιουργίας”. Το 61ο μας τεύχος, τεύχος επετειακό, θέλουμε να είναι μια έκδοση ιδιαίτερη, που να μιλάει για τη μεταξύ μας σχέση. Μια έκδοση που να αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη γραφιστική πραγματικότητα και (ευελπιστούμε) να προϊδεάζει για τις τάσεις του μέλλοντος. Για το λόγο αυτό, από την πλευρά μας σας προσφέρουμε το χώρο να εκφραστείτε, και από εσάς περιμένουμε να μας “δωρίσετε” την έμπνευσή σας.
Για τον επόμενο μήνα λοιπόν, σας καλούμε να σχεδιάσετε το μήνυμά σας, το σχετικό με την επέτειο του +design. Μπορεί να είναι η οπτικοποίηση μιας ευχής, μιας σκέψης ή μιας άποψης. Ετοιμάστε το έργο σας και στείλτε το μέχρι και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, τα εικαστικά αυτά θα τεθούν σε ανοιχτή ψηφοφορία για 10 ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα του περιοδικού. Οι καλύτερες συμμετοχές, όπως αυτές θα προκύψουν από τη δική σας αξιολόγηση, θα γεμίσουν τις σελίδες ενός ξεχωριστού και ιδιαίτερα πλούσιου +design."

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site (μιας και είστε εκεί, γραφτείτε και στο newsletter του περιοδικού, που έχει πολλά ενδιαφέροντα γύρω από τον χώρο κάθε τόσο). Δημιουργήστε ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry