12.6.08

Poster for a Friend!

Αφίσα που σχεδίασα για την χορευτική παράσταση "step by step" (εγώ τη βάφτισα έτσι) της φίλης μου της Ελένης (η παράσταση είναι μία παρωδία του "so you think you can dance", από τα λίγα που ξέρω).
Με την σειρά των εικόνων απο πάνω προς τα κάτω: τελική αφίσα, σκαναρισμένο σκίτσο (φτιαγμένο σε φωτοτράπεζα, photo reference απο google αν δεν κάνω λάθος, φάτσα κοπέλας αλλαγμένη απευθείας σε photoshop με το wacom γιατί δεν μου άρεσε καθόλου), πρώτο χρώμα (επιληψία σου 'ρχομαι), δευτερο-τελικό χρώμα (για περισσότερη ατμόσφαιρα) και τέλος τυπογραφία που θα έβαζα αν είχα τον πλήρη έλεγχο πάνω στο project (δουλεύει καλά και ως teaser ετσι).
Αυτή η δουλειά έσκασε ξαφνικά, οπότε οι υπόλοιπες δουλειές μου πάνε για άυριο: deadline για κείμενο που θα ακολουθεί την νέα μου στήλη στο περιοδικό project amoeba (η στήλη έχει να κάνει με street graphics από όλο τον κόσμο, φωτογραφιμένα από μένα - sorry, sorry Κούλη), το άρθρο μου για το επερχόμενο -summer time special- Velvet (μάλλον για το "Y the last man" θα γράψω, που ακόμα το διαβάζω), ένα σχέδιο-ελαφάκι για την elafini και έναν κώλο για τον gsus (όπως αυτός μας πρόσταξε, like jesus to a child).

Στο mp3 τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από αυτό που μας έρχεται στο μυαλό με το που ακούμε τις λέξεις "step by step". Έτσι απλά!

Step by Step - New Kids on the Block

2 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Tango In The Night - Fleetwood Mac
και οτιδήποτε από Bajofondo! Ole!

elafini είπε...

Oh! Merci! ;)

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry