23.6.08

Μικρό Αγόρι - Different Lyrics!

Καλό είναι να γράψω μία μικρή εισαγωγή για τούτο εδώ το post: στο γυμνάσιο δεν ξέρω τι μας είχε πίασει τον dustroad, την sophiakk και εμένα, αλλά είχαμε περάσει ένα διάστημα όπου φτιάχναμε τους δικούς μας στίχους για το φανταστικό "μικρό αγόρι" από το ομώνυμο, αγαπημένο τραγούδι των Στέρεο Νόβα. Στο μυαλό μας, το μικρό αγόρι είχε πάρει μυθικές διαστάσεις ως το μεγαλύτερο αρσενικό πορνίδιο του πλανήτη και του σέρναμε το έλα να δεις. Για αρκετά χρόνια το είχαμε σταματήσει αυτό και κατά την περίοδο που ο Ρακιντζής πήγαινε στη eurovision, το είχαμε ξαναθυμιθεί, ένας Θεός ξέρει γιατί. Από εκείνη την τελευταία περίοδο είναι και τα χαρτιά που βρήκα σήμερα καθώς καθάριζα το γραφείο μου (αλλά μέσα στους στίχους περικλείουν και τα παλαιότερα στιχάκια του γυμνασίου για το αγαπημένο μας μικρό αγόρι).


Σας τα παραθέτω σκαναρισμένα με τη σειρά του dustroad, της sophiakk και τα δικά μου:

Προσκαλώ τον panpan, τον gsus και τα λαϊκά κορίτσια (και όποιον άλλο θέλει) να συνεχίσει τον στιχουργικό οργασμό πάνω στο μύθο του μικρού αγοριού.

Στο mp3 φυσικά το αυθεντικό και ανεπανάληπτο "Μικρό αγόρι" των πολυαγαπημένων Στέρεο Νόβα. Ήταν το πρώτο κομμάτι που είχα ακούσει ποτέ από αυτούς και να είναι καλά το sevenX που το έπαιζε συνέχεια. Και τρελή videoclip-άρα για τα τότε (και τα τωρινά ακόμα) Ελληνικά δεδομένα. Ωραίες εποχές μικρά αγόρια και μικρά κορίτσια!

Μικρό αγόρι - Στέρεο Νόβα

4 σχόλια:

Dust Road είπε...

muhahaha! ti issues kouvalousame tote?

One Man Show είπε...

kala xtes an den itan arga tin ora pou to vrika, mou erxotan na sas paro tilefono kai na sas ta diavaso ola... lol... katourithika sta gelia leme... merika oute pou ta thimomoun... lol

ps. nai kala, tora eimai un-issued (my ass!) :D

sophiak. είπε...

1.exw liwsei sto gelio
2.roba m'ekanes
3.to "mikro agori 8a eimai a8eatos.." einai diko muuuuuuuuuu!
:D
:D

One Man Show είπε...

@ sophiak:

1. ego na deis ti gelia pou exo kanei... hohoho...
2. kai malista ksekoumpoti! :D
3. nai kai diko mou einai to "afto pou epathe H marion sto requiem gia ena oneiro"... lol

hahahahahahahahahahahahhahaha

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry