14.5.08

Urban Heroes are Kings & Queens. Yes, I am!

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε στο MAD TV μία νέα εκπομπή (με χορηγό τον Κορρέ) που λέγεται "urban heroes are kings & queens" και που στο κάθε επεισόδιο της παρουσιάζεται η καθημερινότητα ενός δημιουργικού ανθρώπου. Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί 2 επεισόδια και την Παρασκευή που μας έρχεται, στις 22:15 θα παιχτεί και το 3ο.

Τώρα που κολλάνε όλα αυτά με μένα θα μου πείτε και θα έχετε -σχεδόν- δίκιο. Το επερχόμενο 3ο επεισόδιο της σειράς λοιπόν, παρακολουθεί ένα 24ωρο της δικής μου ζωής (για την ακρίβεια 12ωρο). Η εκπομπή κρατάει 15 λεπτά περίπου και μέσα σε αυτό τον χρόνο (με super-duper edit) με παρακολουθείτε να δουλέυω το πρωϊ στην οικογενειακή επιχείρηση, να σχεδιάζω comic (το τελευταίο mixtape για την ακρίβεια), να διανέμω τα comics της giganto books στο κέντρο της Αθήνας, να κάνω post-production σε επικείμενες εκδόσεις, να αράζω με φίλους και άλλα πολλά. Από τη στιγμή που το video παιχτεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, θα ανέβει και στο site του mad tv και της εκπομπής και θα μπορείτε να το δείτε και από εκεί. Έχει πολύ fun το όλο πράγμα και ελπίζω κάποιοι να το βρουν αρκετά ενδιαφέρον. Ακολουθήστε το link.

Στο mp3 τώρα, το κομμάτι από τους She and Him που κάθε φορά που το ακούω τρώω "έχει χαρά Θεού έξω μην καθεσαι να μιζεριάζεις"-χαστούκι. Είχα γράψει ξανά για she and him σε τούτο εδώ το post. Από τα album της χρονιάς για μένα.

I was made for You - She And Him

2 σχόλια:

sophiak. είπε...

eskiseeeeeee
:D

Ανώνυμος είπε...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry