18.4.08

Trouble Over Tokyo!!!

Στο υστερόγραφο αυτού του post είχα γράψει πως θα κάνω κάποια στιγμή και ένα post για το ταξίδι μου στο Τόκυο (τρίτη φορά που το επισκέπτομαι). Σήμερα λοιπόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το ταξίδι έγινε με παρέα, τον B-positive (Δημήτρης Κανελλόπουλος) των Poor Designers. Περάσαμε φανταστικά, βγάλαμε άπειρες φωτογραφίες μερικές από τις οποίες σας παραθέτω πιο πάνω (πολλές από τις υπόλοιπες μπορείτε να δείτε στα 4 tokyo-related-photo-albums στο facebook μου: vol.1, vol.2, vol.3 και οι fish-eye photos εδώ. Φωτογραφίες που τράβηξε ο B+ μπορείτε να δείτε σε αυτό το facebook album). Στο μέλλον θα επανέλθω με σχετικό post για τα βιβλία και περιοδικά που αγόρασα από εκεί γιατί αξίζουν την προσοχή σας. Από τα back-issues του καλύτερου περιοδικού στον κόσμο (+81 - να δω πότε θα το μυριστεί κανείς να το φέρει Ελλάδα) μέχρι το συντριπτικό arty-fanzine "έλα, έλα, έλα, ώπα!" (ναι, με Ελληνικό τίτλο κυκλοφορεί, παρόλο που όλοι οι συντελεστές του είναι Ιάπωνες!!!).

Στο mp3 Tokyo-related τραγούδι από τον Trouble over Tokyo (σιγά σιγά νιώθω την φανατίλα να εξαπλώνεται μέσα μου). Καταπληκτικό album που αξίζει την προσοχή σας, όπου το βρείτε, ακούστε το (χτες βράδυ το παρήγγειλα από το vinyl microstore και ήμουν ο πρώτος που το παραγγέλνει από το μαγαζί. Ζητήστε το από τον Νεκτάριο ή τον Κωνσταντή για να φέρουν και άλλα αντίτυπα. Τέλεια συσκευασία επίσης. Ο dustroad το τσίμπησε ήδη on-line). Διαβάστε και ακούστε περισσότερο Trouble over Tokyo στα 1+ 1 = 2 posts του dustroad. Mega thanx και στο elafini που μας τον έμαθε (α, διαβάστε και ακούστε και στο muzine #4 για Trouble over Tokyo). Yo!

Save us - Trouble over Tokyo

8 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Toph rulez!!! Χθες με το που επέστρεψα σπίτι από Αθήνα με περίμενε το "1000"!!! Και φυσικά περιμένω και τις Πυραμίδες!!! (ελπίζω να μην πάρουν όσο αυτή του Χέοπα για να έρθουν!)

Ταξίδι στο Τόκυο είναι από τα πολύ απωθημένα μου... lucky bastard! :-P

One Man Show είπε...

@ sandman: nai nai nai, gamatos einai. Treme Justin Timberlake!!!

Taksidi sto Tokyo einai taksidi sto kedro tou kosmou. Viva H nea mitropoli! Viva!
yo!

LaVieBohemie είπε...

Tokyo... Ahh, tin tyhi sou na 'ha.

Fisheye, e? I extent my respect, aytes tis meres tha perielthei stin katohi mou i fisheye 2.0, elpizo na mporeso na tin pao kai go sto Tokyo kapoia stigmi :P

elafini είπε...

Απίστευτη εμπειρία πρέπει να ήταν...


τελικά ο Toph αποκτά κοινό :)
'αντε να τον φέρουμε κι εδώ ;)

καλό βράδυ

elafini είπε...

(Ευφυέστατη η σύνδεση που έκανες ;))

Dust Road είπε...

spread the toph love, woohooo!

japan must be pretty cool as well, sigh...

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

!#@$^%#$^&(*^%$#
αυτά,
ευχαριστώ

One Man Show είπε...

@ lavie: fisheye einai ligo hit-or-miss katastasi. den einai na trevas se esoteriko xoro akoma kai na xrisimopoieis flash. ekso, einai H xara tou paidiou!
Tokyo einai to ela-na-deis. den perigrafetai. an eisai filos tis pop-culture, apla tha patheis paniko. trelo xazi!

@ elafini: ithela na anevaso trouble apla perimena to katallilo post. ante na ton doume live ton kerata, H agglia den einai kai toso makria re gamoto...

@ dustroad: diaskevazodas gilmore girls: "toph love baby, toph love" :D lol

@ laika koritsia: exo tin katara sou kai esi exeis ena confirmation sto facebook! :D

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry