15.4.08

Muzine And My Tragedies

Μην μασάτε. Ο τίτλος είναι απλά ψαρωτικός. Στο επόμενο τεύχος (#4) του περιοδικού Muzine θα υπάρχουν μερικές εικονογραφήσεις μου για το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους. Περισσότερα θα διαβάσετε στο site του περιοδικού ή στα λοιπά blogs, όταν το τεύχος κυκλοφορήσει. Σύντομα πάντως. Η εικονογράφηση που υπάρχει σε αυτό το post είναι μέσα από το περιοδικό, αλλά εντελώς διαφορετική (την έφτιαξα αυτή ως wallpaper, οπότε ξέρετε: δεξί click > save target as. Στο περιοδικό είναι σε 3 τμήματα).

Στο mp3 τώρα, θα βρείτε το καλύτερο κομμάτι με ελληνικούς στίχους που έχω να ακούσω από το αριστουργηματικό "φτηνή ποπ για την ελίτ" των Κόρε Ύδρο. Το κομμάτι είναι των Evripidis and his tragedies, ενός Έλληνα που ζει πλέον στην Ισπανία. Δεν ξέρω τίτλο του κομματιού, ωστόσο εδώ είναι απομονωμένο από το τελευταίο κομμάτι Gregory (We re Coming Out In The Light) - το ελληνικό κομμάτι είναι hidden track στο ομώνυμο album τους. Φανταστικό κομμάτι. Από αυτά που σε γυρίζουν πίσω μπρος στην παιδική σου ηλικία, με έναν μαγικό, αόρατο τρόπο.

Untitled (bonus track) - Evripidis and his Tragedies

7 σχόλια:

pan pan είπε...

yo! to akousa..
poly monaksia kai me th kalh kai me th kakh ennoia.

One Man Show είπε...

@ pan: hahaha... nai... emena mou vgazei poli to aisthima "kiriakiiiii"...

Dust Road είπε...

kommatoumpa!

One Man Show είπε...

@ dust > ipomoni se kamia ora erxomai apo to spiti... yo!

BunnyDee είπε...

Πώωω! Όχι μόνο είχα αιώωωνες να ακούσω τον (ξενιτεμένο, όπως είπες) Ευριπίδη, αλλά και αυτά που τραγουδάει είναι τόσο περιέργως familiar... Ειδικά οι πατάτες των McDonalds στο Σύνταγμα με φίλους ;)

Thanks for the memories, man!

Stratos Bacalis είπε...

apsogo! yo!

One Man Show είπε...

@ mel: ego ton protakousa prin ligous mines, opote he is still new to me! :D

@ sandman: thanx! yo yo yo!

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry