14.4.08

Blank Board!!!

Super δημιουργικά νέα! Ένας πολύ καλός φίλος μου (ταξιτζής στο επάγγελμα) έφερε το Σάββατο αυτή την κενή σανίδα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία για να σχεδιάσω κάτι πάνω της. Η σανίδα θα εκτεθεί στο επερχόμενο 7 Ply Project, το οποίο επιστρέφει στο Γκάζι το πρώτο σου-κού του Μαίου.
Όταν η σανίδα θα είναι έτοιμη, θα ξαναποστάρω σχετικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση:
"Το "7 ply project", το αγαπημένο φεστιβάλ τέχνης και κουλτούρας του skateboard, επιστρέφει. Η ομάδα της "Propaganda Rollin Co." επανέρχεται με πιο άγριες διαθέσεις. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προβάλει την κουλτούρα του skateboarding και να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό αυτό το lifestyle που, αν και γεννήθηκε και «ανθεί» στο δρόμο, διατηρεί πάντα στον πυρήνα του την ευαισθησία, την ένταση, την αγάπη για τη φύση και το όνειρο για το αύριο.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Ακούγεται ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι η πιο δυνατή απ' όλες, με περισσότερες καλλιτεχνικές συμμετοχές και παράλληλες δράσεις. Αναμείνετε τέχνη, δρώμενα, μουσική, πάρτι και φυσικά άφθονο skateboarding."

{Το εν λόγω κείμενο είναι copy/paste από το www.artaz.gr}


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eeeeeeeeeeeeeetsi!!!!

ekanes homework gyrw apto 8ema e??
xexe!!

smats!!

One Man Show είπε...

@ tarifas: apla fotos evgala. den kathisa na skefto ti tha kano. to afino gia xalares stigmes, giati thelo na kano kati gamato (den exo idea ti) :D

thanx!

elafini είπε...

ένα ελαφάκι; :PP

καλησπέρα :)

One Man Show είπε...

yo elafini,
den se exo ksexasei... trexo ligo me muzine. simera teleiono apo ekei, opote eos paraskevi to argotero tha sou steilo to skitsaki!
yo yo yo!

ps. ta elafia kanoun skate??? :O

elafini είπε...

με την ησυχία σου..θα σου στείλω και κατι να δεις...κάνουν, αλλά τρωνε τα μούτρα τους...που να βολέψεις πόδια :P

elafini είπε...

(4 πόδια)

One Man Show είπε...

@ elafini: hahaha...
steile sto giganto@gigantobooks.gr
:D

ps. me tin isixia mou??? ax afta ta deadlines tou Kouli! :D

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry