19.2.08

Mixtape #24 - Peter Sarstedt

Φτάσαμε και στο 24ο επεισόδιο της σειράς mixtape που σχεδιάζω για το μουσικό περιοδικό Sonik. Σε αυτό το επεισόδιο το κομμάτι που παίζει στο comic είναι το καταπληκτικό where do you go to my lovely? του Peter Sarstedt (έχει hype-αριστεί πολύ μετά από την προβολή του hotel Chevallier, Μηκρού μήκους tie-in που παίζει μαζί με το The Darjeeling Limited του Wes Anderson στις αίθουσες).

Στο mp3 υπάρχει το κομμάτι αλλά με διαφορετικούς στίχους από αυτούς που ακούγονται στην εκτέλεση του hotel Chevalier (μπορείτε να βρείτε εκείνο το κομμάτι και περισσότερες info γι' αυτό, στο music for a better living #260 του Vague Tourist). Εδώ, η πρωταγωνίστρια του κομματιού εκτός των άλλων πηγαίνει σε δεξιώσεις που διοργανώνουν πρεσβείες και επίσης μιλάει Ρώσικα και Ελληνικά (!!!???).


PS. Ωραία μας την έφερε και το χιονάκι. Το κάναμε τετραήμερο. Ευχαριστήθηκα άραγμα στο σπίτι μου. Αυτά είναι! Φωτογραφίες από την γειτονιά και από το μπαλκόνι μου (αυτές που τραβήξαμε με την fisheye, θα πρέπει να πάνε σε φωτογραφείο. Αναλόγικο φιλμ βλέπετε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry