5.2.08

Σπίτι, γλυκό σπίτι!

Δύσκολο πράγμα η μετακόμιση. Μιλάω εκ πείρας. Δεν πέρασαν καλά καλά 5 μήνες στο νέο μου σπίτι και χρειάστηκε να μεταφέρω όλα τα υπάρχοντά μου στο νέο-νέο σπίτι. Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το νέο-νέο σπίτι βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, είναι μεγαλύτερο και έχει και μπαλκόνια (τώρα που σιγά σιγά φτάνει η άνοιξη, τα μπαλκόνια ακούγονται δελεαστικά ως πρόταση για να κάνεις το οτιδήποτε). Ακόμα δεν έχω τακτοποιήσει τα πράγματα πέρα από τα βασικά: βιβλία και περιοδικά, τηλέοραση και dvd player, τον imac και τα hardware του, το πλυντήριο ρούχων (των πιάτων όχι ακόμα), τα κουζινικά είδη (κουζίνα= αγαπημένος χώρος κάθε σπιτιού). Τα ρούχα μου βρίσκονται ακόμα σε κούτες τα περισσότερα. Οπότε έχω ακόμα δουλειά. Σήμερα θα κάτσω να στείλω και τις συμμετοχές μου στα βραβεία ΕΒΓΕ 2008. Τελικά αποφάσισα να συμμετάσχω με 2-3 εικονογραφήσεις μου. Το logo της giganto books θα σταλεί ως poor designers family.

Στο mp3, το αγαπημένο μου κομμάτι από την mini-συλλογή (split EPs βασικά): Home - volume 5, των Benjamin Gibbard (death cab for cutie, the postal service, all time quarterback) και Andrew Kenny (American analog set). Το τραγούδι ακούγεται διαφορετικό όταν είσαι αραχτός στην πολυθρόνα, στο σπίτι σου. Αλήθεια!

You remind Me of Home - Benjamin Gibbard

6 σχόλια:

pan pan είπε...

ta kainouria giganto headquarters.. hehe.
re sth photo me ta tirbusson kai tis phrounes.. auto me th panagia, einai koptiko? lol (giati tha mporouse)

One Man Show είπε...

einai to "holy toast"...
to patas sto psomi prin to valeis stin friganiera, kai meta sou emfanizetai H panagia psimeni os stampa! lol (ipotithete etsi tha eprepe na doulevei, alla exo kanei ateleiotes prospathies na fanei kala oti einai H panagia). :D
nai re, giganto headquarters... toulaxiston afta exoun poli fos. to kato spiti den palevotan!
:D
ouf!

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

έχουμε το ίδιο εργαλείο για την κοπή πατάτας. επίσης περαστικά με την μετακόμιση [πέρσι έκανα 2] και καλή επιτυχία στα ΕΒΓΕ!

One Man Show είπε...

hahaha...
elpizo esi na exeis xrisimopoiisei to ergaleio tis patatas giati ego den to exo akomi :D
metakomisi venei kalos. 1 domatio paramenei se chaos. to sou-kou tha tavliasto!
thanx gia tin efxi gia evge. paraskevi einai telika to deadline, opote tha ta steilo tote.
yo!

Dust Road είπε...

fincherikes gialades sto patwma! hurray!

Stratos Bacalis είπε...

Καλή επιτυχία στα ΕΒΓΕ!!! Πώς και δεν τα είπαμε στο Design Walk γμτ μου? Πέρασα την Κυριακή από Poor Designers! (εδώ θα μου πεις ήταν ο Ηλίας εκεί και χαμπάρι δε πήρε ο ένας τον άλλο..χαχα).
Καλορίζικο το καινούριο σπίτι και εύχομαι να μη ξανακάνεις μετακόμιση...σύντομα at least...

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry