21.1.08

Boom boom!!!

Σάββατο βράδυ και πρέπει να δείξεις σε ένα Ιταλό φίλο την trash πλευρά της Αθήνας. Big night out! Βασικά, απλά ζητάς μία αφορμή για να ξαναπάς. Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά; Θυμάμαι ήταν απόκριες και δεν είχα τελειώσει καλά καλά την δεύτερη σχολή (άρα πρέπει να ήταν 2004). Πολύς καιρός. Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε στο μαγαζί. Το "mainstream" (εδώ γελάμε) έχει κάνει την επίθεσή του στον χώρο και η Madonna είναι -σχεδόν- η μόνη που ξεπερνάει το φράγμα του 1989 και παίζει διαπασών (ναι, χορέψαμε το "hung up") (Το "all that she wants" των Ace of Base τί χρονιά ήταν; Νομίζω 1992. Το χορέψαμε και αυτό). Η είσοδος 15 ευρώ και το κάπνισμα, το ποτό και το τρενάκι (ότι και αν σημαίνει αυτο) να απαγορεύονται στην πίστα (αλλά χαλάλι). Στην είσοδο είδαμε και ταμπέλα "το Bachelor party είναι εδώ" αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν είδαμε strippers (the american way). Το μαγαζί ωστόσο να ασφυκτυεί. Χορός όλη την ώρα ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους και γνωστούς. Έλειπαν αρκετοί αλλά επόμενη φορά (σε κανά χρόνο;) θα πρέπει να οργανωθούμε πιο πολύ. Κατά τις 5:00 το πρωί κατηφορίζω την σκάλα προς την έξοδο. Πίσω μου ακούω το "καταπληκτική" το ντουέτο του Πασχάλη με την κόρη του. Θέλω τόσο πολύ να ανέβω την σκάλα και να ξαναβρεθώ στην πίστα, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Boom boom ρε! Boom boom!

Στο mp3 ένα κομμάτι από τα 90s πριν ο Will Smith γίνει legend. Και ακόμα περιμένω με μεγάλη προσμονή να ανοίξει κανένα club που να παίζει μόνο μουσική από τα 90s. Θα ήμουν θαμώνας, μια ζωή.

Boom shake the Room - Dj Jazzy Jeff and The Fresh Prince

3 σχόλια:

Dust Road είπε...

πονάω παντού

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

xχα! πάω να ενημερώσω και τους υπόλοιπους πως βρήκα τους υπεύθυνους για την πόρτα που φάγαμε το ίδιο βράδυ λόγω πληρότητας του μαγαζιού!

xipasmenos είπε...

AXA εσείς είστε οι υπέυθηνοι, που φάγαμε πόρτα.

Μπράβο λαϊκο ματα χάρη κορίτσι μου που τους βρήκες....

Αμαν και έιχα βάλει το λαμέ βρακί μου γμτ.....

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry