16.12.07

2007|Top20|Best#06+Worst#06

Εν αναμονή του νέου album των Moloko, η δεύτερη solo δουλειά της Roisin Murphy όχι μόνο ήρθε να καλύψει το κενό, αλλά και να αναδείξει την ίδια σε a-list τραγουδίστρια της γενιάς μας (τουλάχιστον στα δικά μας αυτιά). Πιο τρελή από ποτέ, με χορευτικά κομμάτια πνιγμένα στην σαγηνευτικ(ά μελαγχολικ)ή φωνή της. Θέλω απελπισμένα να πάω σε ένα bar και να χορέψω το "dear Miami". Μπορώ;
Προτεινόμενα: Dear Miami, let me know, overpowered, cry baby, you know me better, tell everybody.

Dear Miami - Roisin Murphy

#06 - snapshot from real life
Πολύ όμορφες μουσικές από προηγούμενες χρονιές που έλιωσαν στο itunes μου: Jaymay (δεν έχω προλάβει ακόμα να ακούσω το full-length album της), το shut up I'm dreaming of places where lovers have wings των Sunset Rubdown, Μidlake, Benoit Pioulard, το "the big L" των Roxette (σαν ποπ εκδοχή των Raveonettes), το in case we die των Architecture in Helsinki (απόλυτο soundtrack για ηλιόλουστους περίπατους σε πόλεις του εξωτερικού που δεν γνωρίζεις. ωραίο και το νέο τους cd που ακούω αυτές τις μέρες), Canasta, Rock Plaza Central, το "αγοράζω παλιά" (από την εποχή του polaroid του Άγγελου Φραντζή μου είχε κολλήσει και φέτος έπεσε στα χέρια μου) και άλλα πολλά. Επίσης από νέες μουσικές το όλο δημοψήφισμα μου έκανε καλό: White Williams, Stateless, Yeasayer μερικά από τα ονόματα που με τράβηξε ο ήχος τους. Ωραία πράματα!

2007|Top10|Worst#06
Turin Brakes - Dark on fire.
Πάνε και αυτοί. Το πράγμα σιγά σιγά είχε αρχίσει ήδη να βρωμάει από τον προηγούμενο δίσκο αλλά καμιά φορά δεν θες να πιστέψεις αυτό που προμηνύεται. Τουλάχιστον έχουν κυκλοφορήσει ένα the optimist και -κυρίως- ένα ether songs που θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι (ακόμα). Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!

Οι υπολοιποι που συμμετέχουν σε ψηφοφορία, συγκεντρωτικά μπορείτε να τους βρείτε σε αυτό το link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry