17.12.07

2007|Top20|Best#04+Worst#04

[Από εδώ και στο εξής, καθένα από τα 4 albums που βρίσκονται στο top4 μου, θα μπορούσε να είναι #1, απλά μπαίνουν με αυτή την σειρά λόγω συναισθηματικών παραγόντων. Και τα 4 τους είναι απλά αριστουργήματα. Δεν έχουν τίποτα να πετάξεις από το περιεχόμενό τους.]
Μιούζικαλ δίχως χορευτικές εξάρσεις και τίγκα στην ανθρώπινη μαυρίλα έχετε δει; Αν δεν έχετε δει ακόμα το once, δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Η απάντηση είναι όχι! Τραγούδια από τους the frames (group με lead singer τον Glen Hansard) και τους the swell season (το project του Glen και της Marketa) ξαναραμμένα και κομμένα για την ταινία, αλλά και νέα των 2 δημιουργών (αυτά αποτελούν και την πλειοψηφία αυτού του album), αποτελούν την ιστορία της ταινίας γραμμένη σε μουσική. Όλος ο πόνος, η μιζέρια, η λίπη, η λαχτάρα, η προσμονή, το πάθος και η χαρά συμπυκνωμένα στις ερμηνείες των 2 τραγουδιστών και πρωταγωνιστών. Αρκεί να ακούσετε την ανατριχιαστική ερμηνεία του Glen στο say it to me now, για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί τα τραγούδια τους να μην άλλαξαν τις κινηματογραφικές τους ζωές, θα αλλάξουν όμως στα σίγουρα την δική σας.
Προτεινόμενα: Say it to me know, falling slowly, gold, fallen from the sky, leave, once, broken hearted hoover fixer sucker guy.

Say it to Me now - Glen Hansard

#04 - snapshot from real life.
Στα 29 μου κατάφερα επιτέλους να μείνω μόνος μου, σε δικό μου διαμέρισμα. Όχι ότι είχα κανένα πρόβλημα να μένω στο πατρικό μου (που βρίσκεται στον 3ο όροφο του ίδιου κτιρίου), αλλά όσο να 'ναι άλλη φάση το να έχεις δικό σου σπίτι. Ένα βήμα πιο κοντά στο να είσαι και να νιώθεις χαρούμενος άνθρωπος. "Το μέσα είναι το νέο έξω" όπως είπε και ο gone4sure, και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

2007|Top10|Worst#04
The White Stripes - Icky Thump.
Το πολύ το κύριε ελέησον (δηλαδή classic rock and roll) το βαριέται και ο θεός. Αυτοί να δούμε πότε θα βαρεθούν τους εαυτούς τους. Νύστα!

Οι υπολοιποι που συμμετέχουν σε ψηφοφορία, συγκεντρωτικά μπορείτε να τους βρείτε σε αυτό το link.

6 σχόλια:

H2O είπε...

Είδες προχθες την ταινία και την λάτρεψα,υπάρχει κάποιος τρόπος να μου στείλεις το ost..plzzzzz :))

One Man Show είπε...

@ Η2Ο:
afti tin stigmi vriskomai ektos elladas. epistrefo to savato. an den vreis to soundtrack se kana torrent, tha koitakso me to pou giriso na to anevaso se link kai na sou to steilo.
yo!

H2O είπε...

Να σαι καλά και καλό γυρισμό ! (εκτός αν περνάς καλά,οπότε καθυστέρησε το :)

Θα το ψάξω και αν δεν το βρώ θα σου πω ή αν υπάρχει θα το αγοράσω

One Man Show είπε...

logika tha to vreis se torrent.
ego to eixa agorasei apo uncut prin kana mina meso paragelias. to metropolis den to eixe tote.
an den to vreis, pes mou.
yo!

H2O είπε...

Το βρήκα απο ένα φίλο που το 'εχει αγοράσει απο HMV,το άκουγα όλη τν ώρα χθές και είναι πράγματι εξαιρετικό.

One Man Show είπε...

super tote...
aksizeri na vreis kai "the frames" kai "the swell season" gia na akouseis pos itan merika kommatia tou OST se diaforetikes ekteleseis.
cheers!
t.

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry