21.4.08

Pissing Blood

(Αντιγράφω μέρος της στήλης μου από το επερχόμενο Velvet #32 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα. Η υπόλοιπη στήλη είναι αφιερωμένη στο Comicdom Con Athens 2008 και σε όλες τις κυκλοφορίες νέων comics και fanzines που παρουσιάστηκαν εκει).

Η φετινή έκπληξη του
Comicdom Con Athens 2008 (πέρσι ήταν το Krak #0 του Tasmar) δεν ήταν άλλη από το αριστουργηματικό, σε όλα τα επίπεδα (σκίτσων, storytelling, παραγωγής), Το Αίμα Που Κατουράω των Αναστάση Τσιάτσιου (Noisebook, Lynch) και Γιάννη Μυλωνογιάννη (έβγαζε παλαιότερα το Roppongi). Και οι 2 δημιουργοί πατάνε γερά στα πόδια τους (με την πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνεις ότι φτιάχνουν ιστορίες που αρέσει στους ίδιους να διαβάζουν), έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ (που χειρίζονται αβίαστα), κυκλοφορούν Το Αίμα στα αγγλικά (κάτι που θέλει -ξέρετε τι-) και «παίζουν μπάλα» χωρίς ανταγωνισμό στον χώρο των ελληνικών αυτό-εκδόσεων. Ιστορίες σαν το Videotapes του Αναστάση και Were Moving του Γιάννη, δεν τις διαβάζεις συχνά! Τρέξτε τώρα στο mail-account σας για… αιμοδοσία (περιορισμένα αντίτυπα, τιμή 3 ευρώ): woohooyouslut@yahoo.gr (Αναστάσης) και juntaro@gmail.com (Γιάννης).

Blogs:
http://gloriouscrap.blogspot.com/ (Αναστάσης)

Edit: Μιλώντας για το Velvet πάντως (και για να μην ξαναποστάρω), αύριο κλείνει σε Αθήνα και το Velvet Bus tour. Να είστε εκεί (φήμες λένε πως το solo του The Boy, που ανοίγει την κάθε συναυλία, είναι όλα τα λεφτα. Εγώ είμαι φανατικός των My Wet Calvin και The Callas, οπότε δεν ξέρω... we'll see).

Edit#2 (19.05.2008): Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το τεύχος #32 του Velvet σε pdf μορφή από εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayta kaneis...
eno ego tha elega kala logia gia to "aima" petas ena "aristoyrgimatiko" kai me anagkazeis na paro antitheti stasi.

tha me diabasoyn ki edo oi alloi kai tha me lene kai kako eno moy arese...
alla ok, ligi oikonomia stis efraseis.

One Man Show είπε...

zoon! :D

ps. pao tora na kano bad-mouthing gia to melody, tha sou po ego! :D

pandiony είπε...

sos

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry