27.3.08

Last Episode: Mixtape #25 - Bat For Lashes

Τελευταίο επεισόδιο για την σειρά μου Mixtape, στο μουσικό περιοδικό Sonik. Χτες, τα κάναμε πλακάκια λόγω λάθους που έγινε στην καταχώριση (ανταλλάγή των υπηρεσιών μου ως σκιτσογράφος) που δημοσιεύτηκε στο νέο τεύχος #36 του περιοδικού. Πάμε για άλλα! Το επεισόδιο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Ταξή (1ο καρέ) και με τον Παναγιώτη Πανταζή (3ο καρέ) και τους ευχαριστώ θερμά που με βοήθησαν με το επεισόδιο της σειράς επειδή ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος.
Ευχαριστώ επίσης τον Μάρκο Φράγκο, Θεοδόση Μίχο, Ναταλί Τσιριγώτη (χτες παραιτήθηκε και αυτή από το περιοδικό, περισσότερες λεπτομέριες δεν γνωρίζω. Το θεωρώ ως σύμπτωση), αρχισυντάκτες που πέρασαν από το περιοδικό κατά την θητεία του mixtape εκεί, και τον Τάσο Βογιατζή για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Επίσης όσους αναγνώστες του περιοδικού διάβαζαν την σειρά και γούσταραν τις μουσικές προτάσεις και ιστορίες μου.

Στο mp3 το κομμάτι της Bat for Lashes σε live εκτέλεση στο Radio 1. Μου πήρε 2 χρονάκια να ακούσω το album της αλλά άξιζε ο κόπος.


Υ.Γ. Είχα να γράψω κάτι μέρες στο blog. Κάτι το ταξίδι στο Τόκυο (θα επιστρέψω με post), κάτι τα 5 νέα comics από την giganto books που θα κυκλοφορήσουν σύντομα (θα επιστρέψω με post-διαφήμιση-ενημέρωση) που καιρός για posts;;; Τώρα νιώθω σχετικά ξεκούραστος, οπότε και το blog θα ανανεώνεται συχνότερα.

5 σχόλια:

pan pan είπε...

pw svhse ton kwlospammer apo panw ahhaahahah...
ksekourash reeeeeee

Ανώνυμος είπε...

"τα κάναμε πλακάκια"= ta symfonisame

elega ki ego...
giati den katalabaino gri...?


ilias

One Man Show είπε...

@ pan pan:
I love spammers! :D

@ ilias:
malaka, stamata na me diorthoneis, mou exeis dimiourgisei psixologika provlimata... se ligo kairo tha milao mono me noimata! ftou sou aliti!

Ανώνυμος είπε...

*aggalitsa*

ilias

One Man Show είπε...

@ ilia: reeeee...
"maresoun oi paratiriseis. diorthonomai!"

lol
hugs + french kisses!

 

Web Site Hit Counters
Buy Diamond Jewelry